4-punkts yachtkran i Vallensbæk Havn

Vallensbæk Havn har fået monteret en 4-punkts yachtkran med en løftekapacitet på 30 tons. De oplever, at bådene bliver større og større, og det sætter ekstra kran til den kran, der skal løfte dem. Vallensbæk Havn har derfor valgt en 30 tons kran for at fremtidssikre sig.

Se interview med havnefogeden

Optimer lystbådehavnen

Diversiteten i de danske lystbådehavne er stor. Der findes mange forskellige typer af motorbåde og sejlbåde. Yachtkranen kan sørge for, at du får alle både i og ud af vandet.

Stabil og driftssikker

Er du på jagt efter en ny yachtkran til din lystbådehavn? Vi leverer yachtkraner til lystbådehavne, der har behov for en stabil og driftssikker yachtkran til at løfte sejlbåde eller motorbåde op ad vandet samt sætte dem i vandet igen. Med en af DK Cranes’ yachtkraner i jeres lystbådehavn sikrer I jer, at søsætnings- og optagedage af sejlbåde og motorbåde vil blive vellykkede.

Løsning af høj kvalitet

Vi har i den sidste årrække fremstillet mange forskellige typer af yachtkraner. Vi har derfor stor og kvalitetsbaseret erfaring omkring, hvilke løsninger der fungerer, og hvilke der ikke gør. DK Cranes er eksperter i udviklingen af nye kraner. Med en af vores yachtkraner, får du en stærk og stabil yachtkran, som er bygget på innovation og erfaringer. De oftest brugte modeller af yachtkraner er 4-punktskraner eller singlehejskraner.


Se eksempler på yachtkraner vi har produceret.


Yachtkran eller bådkran?

Kært barn har mange navne. Yachtkraner kaldes også bådkraner. Disse to navne dækker over den samme type kran, til trods for at yacht og båd definerer to forskellige typer af sejlfartøj. En yacht forbindes oftest med en dyr luksuriøs motorbåd, mens en båd forbindes med et mindre, ofte åbent fartøj. Uanset hvilke type af både der er i jeres lystbådehavn er det en yachtkran I har brug for. Med en yachtkran kan I både hejse og søsætte sejlbåde samt motorbåde af mange forskellige størrelser.

   

På billedet til højre er en yachtkran med firepunktshejs. Den er placeret i Horsens og har en løftekapacitet på 10 ton. Se flere eksempler på yachtkraner her.

10 ton yachtkran bådkran i Horsens

Yachkran med firepunktshejs i Nyborg

Hvor mange ton skal yachtkranen kunne løfte?

Det er vigtigt, at I gør jer nogle overvejelser om, hvilke behov I har i netop jeres lystbådehavn. Vi leverer yachtkraner i mange forskellige størrelser, hvilket betyder, at det også varierer hvor mange tons yachtkranen kan løfte. I skal overveje hvilke typer og størrelser af både der er I jeres lystbådehavn, og hvad I har af resurser til at betjene kranen.

  

På billedet ses en yachtkran i Nyborg. Denne kran er monteret med firepunktshejs. I Nyborg har de den komplette pakke. Til venstre for yachtkranen står vores mastekran til aftagning og påsætninger af master på sejlbådene. Læs mere om vores mastekran her: mastekraner.


Specialbyggede yachtkraner

Der er ikke to ens lystbådehavne, og derfor specialbygger vi jeres yachtkran, så den lever op til de behov, I har. Det er oftest størrelsen på udhænget eller højden på søjlen ift. den havn I har, der er afgørende for tilblivelsen af jeres yachtkran.

Materialer

Størstedelen af vores yachtkraner leveres med en høj korrosionsbeskyttelse, kaldet en C5M, som er en varm galvanisering med en efterfølgende malebehandling. Det er med til at sikre en lang levetid for yachtkranen i nærheden af saltholdigt vand.