Ny type af mastekran

Søger I en ny løsning til påsætning og aftagningen af master på jeres sejlbåde i lystbådehavnen? Hos DK Cranes laver vi innovative og pålidelige mastekraner, som gør det nemt og sikkert for jer at betjene. Ønsket er at gøre højsæsonerne i lystbådehavnene mere behagelige for både ledelse og sejlere.

Innovativ løsning

DK Cranes lancerede i 2016 et helt nyt produkt af mastekraner. Idéen til udviklingen af den nye type mastekran opstod, fordi der i mange år har manglet nytænkning af denne krantype. DK Cranes er stolte af at være først med en innovativ og driftssikker mastekran til påsætning og aftagning af master på sejlbåde.

Kunderne er vores bedste sparringspartnere

Med vores efterhånden store erfaring på området, og som en af de førende forhandlere af denne type kran i Danmark, sætter vi stort flid til at levere denne type kran med størst mulig kvalitet. Hjælpen til konstant at gøre vores knowhow på dette område, får vi ofte fra vores gode kunder, som bruger kranerne dagligt, og derfor kan hjælpe til med finjustering af de forskellige funktioner.


Se eksempler på mastekraner vi har produceret.


Hvilken mastekran skal vi vælge?

Vi har til dato udviklet tre forskellige variationer af mastekraner:

  • 500 kg – 11/13,5 meter
  • 1600 kg – 13/15,5 meter
  • 2500 kg – 15 meter

De to største modeller er konstrueret, så de er godkendt til personløft efter AT’s og maskindirektivets anvisninger. De store mastekraner benyttes ofte også til søsætning af mindre både.

Størrelsen af kranen afhænger af størrelsen på bådene i havnen. Vælg dog altid en størrelse for stor end for lille, da bådene kun bliver større og større.

Ved salg af både mastekran hjælper DK Cranes gerne med levering af en totalløsning, så havnen slipper for at tænke på fundamenter, jordbundsprøver, pilotering mm. DK Cranes har opbygget et godt og solidt netværk af gode leverandører, så vi derved bedst muligt kan gennemføre en opfølgningsproces inkl. byggeansøgninger, funderinger/kranfundament og til sidst montering af mastekranen.


Betjening af mastekraner

Mastekranen betjenes ved brugen af en fjernbetjening, der er meget brugervenlig at håndtere. Vi sender altid to fjernbetjeninger med ved opsætningen af en mastekran. Således er I sikret, at selvom den ene skulle gå i stykker, falde i vandet eller andet, så har I en reserve at tage i brug, og dagens opgaver kan fortsætte ufortrødent. Skulle uheldet være ude, kan I her finde en guide, der viser hvordan I aktiverer reservefjernbetjeningen.

nem brugervenlig betjening af mastekraner

Det er let at bruge mastekranen, da den styres via en lille håndsender.

Materiale

Alle vores mastekraner er produceret af galvaniseret stål, som sørger for, at I får en stærk mastekran i jeres havn, der kan klare at stå ude, uanset hvilken sæson vi befinder os i.

Et godt makkerpar

En mastekran og en yachtkran er det perfekte makkerpar i enhver lystbådehavn. Med begge typer af kran er din lystbådehavn klar til at hjælpe bådejerne på bedste vis. Læs mere om yachtkraner her: yachkraner.

Find her brugermanualen og brochure for Juuko håndsender

Klik på den vejledning, du gerne vil læse