Traverskraner fra Street Cranes

DK Cranes blev i 2008 agenter for det engelske firma Street Cranes. De har fremstillet og leveret krankomponenter i mere end 70 år. Street Cranes produkter er derfor et godt afprøvet, slidstærkt produkt i høj kvalitet.

Da DK Cranes startede salget af Street Cranes, var produktet ikke særlig kendt i Danmark. Det var tydeligt at mærke på de danske kunder. Efterhånden som vi har fået gang i salget, er den forsigtige tendens vendt til en positiv oplevelse med yderst tilfredse kunder. Traverskranerne fra Street Cranes har vist her i landet som værende et meget slidstærkt og pålideligt produkt.


Se eksempler på traverskraner.
Hurtig leveringstid

DK Cranes lancerer hen over sommeren 2017 et nyt set-up. Det går ud på at tilbyde en stærk leveringstid på en begrænset, men meget brugt kranstørrelse. De kranstørrelser der er tale om er 1, 2, 3 og 5 ton over og under kørende traverskraner med et spænd fra 3-18 meter. Meningen med lige disse dimensioner/størrelser er at standardstørrelserne bliver lagerført i Danmark og kan derfor med stor sandsynlighed blive leveret inden for en meget acceptabel leveringstid. Hvilket er til stor glæde og gavn for mange af vores nuværende og nye kunder. Får jeres virksomhed en pludselig ordre, hvor I har behov for en større krankapacitet, så kan standardstørrelserne dække de fleste behov. Hver enkelt traverskran bliver dog stadig specialproduceret specifikt efter jeres bygninger og behov.

Nem og sikker
betjening af traverskraner


Traverskranerne er frekvensstyret, og de har derfor bløde bevægelser.

Det betyder, at der ikke kommer svingninger i byrden og letter din arbejdsgang.