Specialfremstillet løfteåg

Hos DK Cranes fremstiller vi specialfremstillet løfteåg til brug i alle former for produktioner.

Vi fremstiller løfteåg helt fra bunden, så de matcher din virksomheds behov. Nogle virksomheder har selv ressourcerne til at konstruere et løfteåg, der løser virksomhedens opgaver. I de tilfælde tager vi løfteåget med hjem på fabrikken, hvor vi foretager en gennemgang af svejsningerne og af de sikkerhedsmæssige funktioner. Derefter beregner vi løfteågets fysiske rettelser og afslutter med en overfladebehandling af løfteåget. Efter denne behandling er løfteåget godkendt til en CE-mærkning.

Ågene kan være helt fra det lille løft på 10 kg til det støre løft på 100 tons.

Vi har blandt vores medarbejdere eksperter i konstrueringen af løfteåg, og de giver gerne rådgivning og sparring på, hvilken løsning der er bedst for din virksomhed.


Se eksempler på løfteåg vi har produceret.


Processen

Vi får ofte et emne med fra kunden, som de ønsker løftet. Kunden oplyser, hvor vi må tage fat, og hvordan vi må løfte byrden, hvorefter vi udviklet et åg hertil. Når er åget er fremstillet, produceres brugervejledning specifikt til det enkelte åg.

Vores eksperter

Vi er en lokalt forankret virksomhed i det østlige Sønderjylland. Her tegner, svejser og producerer vi alle vores kraner.

Få et overblik over alle eksperterne der arbejder i DK Cranes her: eksperterne.