Let arbejdsgangen for medarbejderne
med et letskinnesystem også kaldet en letkran

Vi leverer mange former for letskinnesystemer, som tilpasses den enkelte kundes lokalitet og behov for et letskinnesystem.

Vi har til vores letskinnesystemer udviklet et træksystem, der ofte bruges i fabrikshaller. Typisk for fabrikshaller er, at mange emner skal flyttes mange gange om dagen. Derved kan træksystemet være til stor gavn for den enkelte medarbejder der betjener letkraner. Letskinnesystemet kører let og lydløst, hvilket resulterer i en god arbejdsgang for medarbejderne. Både letskinnesystemet og træksystemet er af høj kvalitet og har derfor også en lang levetid.

Letskinnesystem bliver ofte brugt ved mindre arbejdsområder, hvor byrden ikke er så tung.
Den er hurtig at bruge og nem håndtere. Den kan være selvkørende eller den kan håndteres ved manuel drivkraft.

Letskinnesystemet bruges oftest som komponentkran ved samling af større enheder.

Træksystem udviklet af DK Cranes

Det træksystem der benyttes, er et som DK Cranes selv har udviklet. Det blev udviklet i 2011. Det er udviklet til også at beskytte skinnen, da denne krantype ofte har mange drifttimer.


Den rigtige løsning

Få vejledning og sparring på hvad den bedste løsning for din fabrik- eller produktionshal er. Salgschefen og indehaveren af DK Cranes, Morten Kjer, har stor viden indenfor produktionen af diverse kraner, og kan finde den løsning, der passer bedst for jer. Find hans kontaktoplysninger her eller ring på 74 66 48 88.